kvinnor kläder och skor, rabatt att köpa billiga designer kläder och skor
 
Hem >  Din säkerhet

Kategorier

Din säkerhet

Handla säkert är väldigt viktigt för alla, vi måste göra allt för att säkerställa att dina personuppgifter hålls säkra. När du börjar ordningen kan du vara säker på att alla steg på vägen är säkra.

Vi har sammanställt följande vanliga problem som du kan hitta användbara kataloger. Om du har några frågor om säkerhet på vår hemsida eller har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Hur säker är du? - Så länge du anger ordern i processen använder vi starka krypteringsalgoritmer för att kryptera överföringen mellan dig och oss. Dina uppgifter är säker online shopping och traditionell post eller telefon shopping!

Hur vet jag att webbplatsen är säker? - Det är enkelt att bestämma om anslutningen är säker, i webbläsaren, då måste du titta på ett litet rutblock - som vanligtvis visas längst ned till höger på skärmen. Ibland visas inte låset, även om du är säker - dubbelkryssa det här, du kan klicka på sidan, välj "Egenskaper" eller från listan, det kommer att berätta om du är säker eller inte "se ram av informationen." Säkra sidor ser också ett tecken, som kan identifieras via webbadressen (webbadress)

Hur fungerar kryptering? - Uppgifter om kreditkort via GlobalSign SSL (Secure Sockets Layer) krypteringsprogram. När du har en säker anslutning skickar den nedladdade webbplatsen ett digitalt certifikat till din webbläsare. När det gäller certifikat som innehåller en offentlig nyckel, som fungerar som en envägskrypteringsenhet. Webbläsaren då nyckeln till nätverket bryter din personliga information (kreditkort) innan du skickar den. Information om den allmänna krypteringsnyckeln är inte i avsaknad av motsvarande privata nyckel, som avkodas av tillverkarna. Utan denna nyckel exklusiva, privata, kan du inte läsa din personliga information.